Mottó
A Kék és tenger
megkülönböztethető.
Más mind ugyanaz!

XSAk


v1.0.16
Ákos
Bolond

Kezdőlap


... magyarul ...


... versek ...


... még ...


... láncolat ...


Balkéz
Balkezes kurzor

Balkezesként mindig kicsit úgy éreztem, hogy ez a világ fordítva van ahhoz képest, mint ami nekem természetes. Mintha minden gombot, cippzárat, kilincset, stb. ... "ellentétesen tettek volna föl" azok, akik elhelyezték.
Persze a " balos" ember egy idő után hozzászokik a többség által meghatározott irányokhoz, eszközökhöz, de mindig marad valami, ami az idegenség érzetét kelti (vagy csak én vagyok így??).

A számítógép újabb lehetőséget ad a "kicsavart világ"-gal való szembesülésre. Ha balos vagy, egered bizonyára szimmetrikus, hogy te is, és a többiek :-) is meg tudják fogni. S talán már sikerült látnod, hogyan küzd egy jobbkezes a te "fordított" gombjaiddal, míg Te elegáns természetességgel nyúlsz az Ő "fordított" egeréhez. Mindezekhez már csak a felszín az egérkurzor.

Íme a Windows 9x 3D mutatók egérkurzor sémájának Balkezes megfelelői:
Balkezes egérkurzor letöltése...
Bal3DCur.exe (174.586 byte)
Balkezes egérkurzor letöltése...
XSBalCur.zip (5.236 byte)
Ezen csomag telepítése feltételezi, hogy a standard Windows összetevők közül telepítve van a normál, jobbkezes "3D mutatók" séma!

 

Ha vállalkozókedvű jobbos vagy, próbáld ki a kurzorokat, és " balkezesítsd" az egeredet. Élményben lesz részed :-) !! Ezt az élményt megoszthatnád !

 


Kezdőlap Vissza az oldal tetejére